Anmeldelser - Skovgaard-Petersen, Karen; Heiberg, Steffen; Jørgensen, Jesper Düring (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Karen Skovgaard-Petersen anmelder: Catalogue of Scandinavian Books in the British Library printed before 1801. By Peter Hogg. London: London: British Library 2007. 3 vols. Xxi + 2184 pp. ISBN 978-0-7123-0898-4. Steffen Heiberg anmelder: Jørgen Hein: The Treasure Collection at Rosenborg Castle I-III. The Inventories of 1696 and 1718. Royal Heritage and Collecting in Denmark-Norway 1500-1900. 2009, 849 s., indb. Kassette med tre bind, ca. 1050 farveillustrationer. ISBN 978-87-635-0131-6. Jesper Düring Jørgensen anmelder: Michael H. Clemmesen: Den lange vej imod 9. april Historien om de fyrre år før den tyske operation mod Norge og Danmark i 1940. Syddansk Universitetsforlag 2010, 679 s. ISBN 978-87-7674-464-9.