Sådan begyndte det. Om Fund og Forsknings forhistorie - Birkelund, Palle (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Fhv. rigsbibliotekar Palle Birkelund supplerer redegørelsen for tidsskriftets første 50 år, trykt i årg. 43, 2004.