ANMELDELSER - Redaktionen, - (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 1997)
Ruth Andersen: Den rapmundede muse. Ti års danmarkshistorie i skillingsviser fra Matthias Seests bogtrykkeri. Odense Universitetsforlag 1995. Nathaniel Hong: Sparks of Resistance. The Illegal Press in German Occupied Denmark April 1940-August 1943. Odense Universitetsforlag 1996