KARIN MICHAËLIS OG TYSKLAND: Karin Michaëlis' humanitære og pro tyske engagement under Første Verdenskrig og i årene frem til 1933 - S. Nielsen, Birgit (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2000)
-