DIGTEREN OG BALLETMESTEREN I ITALIEN: H.C. Andersens og August Bournonvilles første møde med Italien belyst gennem hidtil ukendte kilder - Arne Jürgensen, Knud (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2000)
-