Catalogue of Tibetan Manuscripts and Xylographs. By Helmut Buescher and Tarab Tulku. København : Det Kongelige Bibliotek. Richmond: Curzon Press 2000. 2 bd. - COMDC ; 6.1-6.2. - ISBN 0-7007-1330-1. - K. Sørensen, Per (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2001)
-