CONFIRMATIO FRATRUM PER MANUUM APPOSITIONEM: Listen over medlemmer af Collegium vicariorum perpetuorum in ecclesia roskildensi 1552-1668 i Det Kongelige Bibliotek: Ny kgl. Samling 718, fol., og dens musikhistoriske betydning - Kongsted, Ole Kongsted (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2003)
-