SKAL DEN KATOLSKE FORTID KOMME TIL ORDE? ANDERS SØRENSEN VEDELS DILEMMA VED UDGIVELSEN AF ADAM AF BREMEN I 1579* - Skovgaard-Petersen, Karen (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2004)
-