Nic. Knudtzon (udg.): Professor, Dr. Ludvig Daaes erindringer og opptegnelser om sin samtid, Det norske språk- og litteraturselskap, Oslo 2003, 467 s - A.P. Gissel, Jon (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2004)
-