Morten Petersen: Oplysningens gale hund - Niels Ditlev Riegels. Oprører, kirkehader & kongeskænder 1755-1802. En biografi. Aschehoug 2003. 272 s. - Horstbøll, Henrik (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2004)
-