Peter Zeeberg: Heinrich Rantzau. A Bibliography. Society for Danish Language and Literature / C.A. Reitzel Copenhagen 2004. 308 s. - Ilsøe, Harald (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2005)
-