GUAMAN POMA AND THE MANUSCRIPTS OF FRAY MARTIN DE MURÚA PROLEGOMENA TO A CRITICAL EDITION OF THE HISTORIA DEL PERÚ - ADORNO, ROLENA; BOSERUP, IVAN (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2005)
-