Ulf Haxen: Det lille mirakel. Jødisk bogkunst i tusind år. Gyldendal 2003. 360 s., inkl. litteraturliste, ordforklaringer og indices; rigt illustreret. - Jansson, Eva-Maria (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2005)
-