Herman Bangs teaterkritik, -journalistik, -essayistik, -poesier, -aforismer og sceniske arbejder (1878-1912) - Jürgensen, Knud Arne (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2009)
Dette er et online særnummer. Fortegnelsen er kronologisk efter udgivelsesåret/udgivelsesmåne-den/årgangsbindet og medtager Herman Bangs både udgivne og utrykte skribentvirksomhed i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, der omhandler emnet scenisk kunst i bredeste betydning: drama (herunder Bangs egne sceniske arbejder og hans utrykte oversættelser af fremmede dramatikeres værker), opera, operette, ballet, musik, visesang, koncerter, cirkus, varieté, tryllekunst etc.1 Posthume førsteudgaver (1914-2004) er placeret samlet og til slut i kronologien. Denne udgave er en ændret udgave fra 2009.