Anmeldelser - Foltmann, Niels Bo; Christensen, Nina (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2016)
Niel Bo Foltmann anmelder: Michael Matter: Niels W. Gade und der ‘nordische Ton’. Ein musikgeschichtlicher Präzedenzfall Nina Christensen anmelder: Lotte Thrane: Vildfugl og verdensborger: tretten fortællinger om Estrid Ott og hendes tid