Anmeldelser - Olden-Jørgensen, Sebastian; Horstbøll, Henrik; Jørgensen, Jesper Düring; Bonde, Lisbeth; Lund, Niels D.; Woschenko, Claus (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2016)
Sebastian Olden-Jørgensen anmelder: Nicolaus Steno. Biography and Original Papers of a 17th Century Scientist. Edited and Translated by Troels Kardel and Paul Maquet, Springer, Heidelberg, Dordrecht, London, New York 2013, 739 sider, ill., ISBN 978-3-642-25078-1, €83,29 (e-bog), €106,95 (indbundet). Henrik Horstbøll anmelder: Kristian Jensen: Revolution and the Antiquarian Book. Reshaping the Past, 1780-1815. Cambridge University Press, Cambridge 2011, 318 sider. ISBN 978-1-107-00051-3. Jesper Düring Jørgensen anmelder: Michael H. Clemmesen: Det lille land før den store krig. De danske farvande, stormagtsstrategier, efterretninger og forsvarsforberedelser omkring kriserne 1911-13. Syddansk Universitet/Syddansk Universitetsforlag, Odense, 2012. 557 sider, ISBN 978-87-7674-617-9 Lisbeth Bonde anmelder: Erik Aschengreen, Anne Middelboe Christensen og Kirsten Sørensen: Dansen i spejlet. John R. Johnsens balletfotos. Det Kongelige Bibliotek og Gads Forlag, København 2012, 342 sider, ill. ISBN 978-87-12-04687-5, Kr. 349. Niels D. Lund anmelder: Jesper Düring Jørgensen: Den smilende kamæleon. Karl Larsen (1860-1931) – Digter, journalist, militarist. Danish Humanist Texts and Studies, 47. Det Kongelige Bibliotek og Museum Tusculanums Forlag, København 2013, 593 s. , illustreret. ISBN 978-87-635-4080-3. Claus Woschenko: J.P.E. Hartmann: Klaverværker/Piano Works/Klavierwerke. Udg. af/Hrsg. von Niels Krabbe. Det Kongelige Bibliotek: Dansk Center for Musikudgivelse. 2012. Vol. 1-2. i-lii, 328 s.; liii-lxxxviii, ss. 329-652. Fol. (J.P.E. Hartmann: Udvalgte Værker/Selected Works/Ausgewählte Werke. Udg. af Hartmann Udgaven, Det Kongelige Bibliotek/Publ. by The Hartmann Edition, The Royal Library / Hrsg. von der Hartmann-Ausgabe, Die königliche Bibliothek. Hovedredaktør/Editor-in-chief/Redaktionsleiter: Niels Krabbe. Serie III, bind 1-2/Series III, Vol. 1-2/Serie III, Band 1-2). ISMN 979-0706763-12-5 & 979-0706763-13-2. Kr. 1.600,-