Anmeldelser - Jakobsen, Jesper; Røllum-Larsen, Claus; Monrad, Kasper (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2015)
Jesper Jakobsen anmelder: Jakob Malik: Vilkår for offentlighet. Sensur, økonomi og transformationen av det offentlige rom i Danmark-Norge 1730-1770, 2011. Claus Røllum-Larsen anmelder: Jørgen Erichsen: Friedrich Kuhlau/Ein deutscher Musiker in Kopenhagen/Eine Biographie nach zeitgenössischen Dokumenten, 2011. Kasper Monrad anmelder: C.W. Eckersbergs dagbøger 1810-1853. Udg. af Villads Villadsen, 2008.