Anmeldelser - Grier, James; Hauge, Peter; Svindborg, Bruno; Oechsle, Siegfried; Larsen, Svend (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2015)
James Grier anmelder:John Bergsagel, ed. The Offices and Masses of St. Knud Lavard († 1131) (Kiel, Univ. Lib. Ms. S.H. 8 A.8°). 2 vols. Copenhagen: The Royal Library, 2010. Also published as Musicological Studies, 65/17. Ottawa: Institute of Mediaeval Music, 2010. Pp. vii, 145; xliv, 72. Peter Hauge anmelder:Arne Spohr, “How chances it they travel?” Englische Musiker in Dänemark und Norddeutschland 1579–1630 (‘Wolfenbütteler Arbeiten zur Barockforschung’, vol. 45; Harrassowitz Verlag: Wiesbaden 2009), 435 pp., illus., music exx. Bruno Svindborg anmelder:H.C. Andersens breve på nettet. Odense Bys Museer og H.C. Andersen Centret ved Syddansk Universitet, 2011. www.andersen.sdu.dk/brevbase/ Siegfried Oechsle anmelder:Niels W. Gade og hans europæiske kreds. En brevveksling 1836–1891/ Niels W. Gade und sein europäischer Kreis. Ein Briefwechsel 1836–1891. Udg. af / Hrsg. von Inger Sørensen. Udg. af Det Kongelige Bibliotek & Det Danske Sprog- og Litteraturselskab / Hrsg. von der Königlichen Bibliothek & der Gesellschaft für Dänische Sprache und Literatur. I kommission hos / in Kommission bei Museum Tusculanum Press, 2008. Bind 1–3, i alt 1.668 ss. Ill. (Danish Humanist Texts and Studies, vol. 36). Svend Larsen anmelder:Esko Häkli: Innovation through Co-operation. The History of LIBER. Ligue des Bibliothèques Européennes de Recherche 1971–2009 2011, 371 s., indb. (Danish Humanist Texts and Studies, vol. 41).