Diskussion i forlængelse af Erik Petersens artikel i bd. 48, 2009 - Ilsøe, Harald; Petersen, Erik (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Bidrag af:Harald Ilsøe: Misforståelser og fejl? Nogle bemærkninger til Erik Petersens afhandling i Fund og Forskning bind 48. Erik Petersen: Replik om KBs Arkiv E 8 a, Harald Ilsøe og historikken.