Anmeldelser - Bak, Sofie Lene (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Sofie Lene Bak anmelder:Martin Schwarz Lausten: Jødesympati og jødehad i Folkekirken. Forholdet mellem kristne og jøder i Danmark fra begyndelsen af det 20. århundrede til 1948. Forlaget Anis, Frederiksberg, 2007.