A Tale of Two Revolutions. On a Few Enlightenment Finds on the Shelves of The Royal Library - Bredsdorff, Thomas (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Om Joseph Marshall og oplysningstidskriftet l’Esprit de Journaux.Artiklen er på engelsk.