Anmeldelser - Rasmussen, Stig T.; Eide, Elisabeth S.; Dreyer, Kirsten (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Stig T. Rasmussen anmelder:Koranen. Oversat af Ellen Wulff. Forlaget Vandkunsten, 2006. 540 s. Elisabeth S. Eide anmelder:Harald Ilsøe: Biblioteker til salg. Om danske bogauktioner og kataloger 16611811. Museum Tusculanums Forlag 2007. 261 s. (Danish Humanist Texts and Studies 31). Kirsten Dreyer anmelder:H.C. Andersens brevveksling med familien Melchior. 1-3. Udgivet med indledning og kommentar af Niels Oxenvad. Fynske Studier XXI. Forlaget Odense Bys Museer 2007. 396 s. + 398 s. + 411 s.