De billige bøgers indtog i dansk boghandel 1908-18. Nogle tilføjelser. - Ilsøe, Harald (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Tilføjelse til Harald Ilsøes egen artikel fra årg. 45, 2006.