Anmeldelser - forfattere, Flere (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Kirsten Dreyer:ANDERSEN. H.C. Andersens samlede værker 1-18. Udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab under redaktion af Klaus P. Mortensen. Det Danske Sprog- og Litteraturselskab/Gyldendal 2003-07.Helge Torm: H.C. Andersens Sorø I. Sorøegnens Erhvervs- og Turistråd. 2005. 238 s. Erik Aschengreen:Dramaturgiske Pennetegninger. Herman Bang som teateressayist. En antologi. Udgivet og kommenteret af Knud Arne Jürgensen. Syddansk Universitetsforlag 2007. 452 sider m. illustrationer. Pris 299,-. Henrik Horstbøll:Martin Dyrbye, Jørgen Svane-Mikkelsen, Leif Lørring og Anders Ørum: Det stærke folkebibliotek. 100 år med Danmarks Biblioteksforening. Udgivet af Danmarks Biblioteksforening og Danmarks Biblioteksskole 2005. 271 s.