Anmeldelser - forfattere, Flere (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Karen Skovgaard-Petersen:J.F.C. Danneskiold-Samsøe: Muses and Patrons. Cultures of Natural Philosophy in Seventeenth-Century Scandinavia. Ugglan Minervaserien 10. Lunds Universitet 2004. ISBN 91-974153-9-1. 510 sider.Morten Fink-Jensen: Fornuften under troens lydighed. Naturfilosofi, medicin og teologi i Danmark 1536-1636. Museum Tusculanums Forlag 2004. ISBN 87-7289-952-2. 418 sider. Niels Bo Foltmann:Yvonne Wasserloos, Kulturgezeiten. Niels W. Gade und C.F.E. Horneman in Leipzig und Kopenhagen (= Studien und Materialien zur Musikwissenschaft, Band 36). Georg Olms Verlag, Hildesheim, Zürich, New York 2004. 630 s. ISBN 3-487-12599-4.