Danske Provinstryk 1482-1830. En bibliografi udarbejdet af Grethe Larsen under redaktion af Erik Dal. I-VL Det danske Sprog- og Litteraturselskab / Det Kongelige Bibliotek 1994-2001. - Redaktionen, - (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2002)
-