DA DANSKE MUSIKERE VAR BLEVNE TIL BØRN IGEN: Om den såkaldte Wullner-strid og dens forudsætninger i Dansk Tonekunstnerforening fra Charles Kjerulf til Carl Nielsen og Louis Glass - Fellow, John (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 1999)
-