LORD HARLEY OG GREV THOTT EN STUDIE I NOGLE AF DET KONGELIGE BIBLIOTEKS BIND OG BØGER FRA HARLEYS OG THOTTS BOGSAMLINGER - Bentzen, Ruth (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2005)
-