Frederik Schybergs teaterkritik (1924-1950) - Jürgensen, Knud Arne (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2009)
Dette er et online særnummer. Netbibliografien er ordnet kronologisk efter udgivelsesåret/ dagen/måneden/årgangsbindet og medtager Frederik Schybergs (4.12.1905-10.8.1950) udgivne såvel som utrykte skribent-virksomhed i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, der omhandler emnet scenisk kunst i bredeste betydning (forestillingsanmeldelser, dramatiske værker, teaterhistoriske og dramaturgiske arbejder, skuespilbearbejdelser og -oversættelser). Posthume førsteudgaver er placeret samlet og til sidst i kronologien. Ligeledes er alle udaterede trykte og utrykte arbejder og artikler placeret samlet i en fælles gruppe til slut i netbibliografien og så vidt muligt i kronologisk orden.