Hans Christian Lumbyes kompositioner: Værkfortegnelse og kildekatalog - Jürgensen, Knud Arne (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2010)
Dette er et online særnummer. Værkfortegnelsen er ordnet alfabetisk efter første ord i titlen. Værker med tal som første ord i titlen er ordnet numerisk efter den alfabetiske del. Uidentificerede værker er anført alfabetisk til slut i katalogen.