Bolle Willum Luxdorphs samling af trykkefrihedens skrifter 1770-1773 - Horstbøll, Henrik (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2005)
Bibliografi over samlingens 46 bind: 1. række: 20 bind fra 14. september 1770 frem til 17. januar 1772 2. række: 25 bind fra tiden efter Struensees fald 17. Januar 1772, samt et enkelt bind i kvart-format. Samlingen er præsenteret i Fund og Forskning, bd. 44, 2005, s. 397-440.