Mindre bidrag - Ilsøe, Harald; Bruun, Niels W. (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2016)
Harald Ilsøe: Apropos Herluf Trolle. Lidt gammelt nyt om etableringen af Herlufsholm kostskole Niels W. Bruun: Om brokoperationen punctura aurea