Anmeldelser - Rasmussen, Stig T.; Lind, John; Jakobsen, Jesper; Bohn, Robert (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2014)
Stig T. Rasmussen anmelder: Tusind og én Nat. Udg. af Ellen Wulff & Kim Witthoff. 2013 John Lind anmelder: Den Ryssiske Lov 1649. Oversat og kommenteret af Rasmus Æreboe 1721. Udg. af Lars P. Poulsen-Hansen. 2013 Jesper Jakobsen anmelder: Raymond Birn: Royal Censorship of Books in Eighteenth–Century France. 2012 Robert Bohn: John T. Lauridsen (udg.): Werner Bests korrespondance med Auswärtiges Amt og andre tyske akter vedrørende besættelsen af Danmark 1942-1945. 2012