Teglovnene fra Nørre Holsted - Grundvad, Lars; Risvig, Martin (Fra Ribe Amt, 2021)
Forud for byggeriet af det store kreaturslagteri nord for Holsted ved E20 motorvejen mellem Kolding og Esbjerg, udgravede 17 arkæologer fra Museet på Sønderskov et i alt 65.000 m2 stort areal i perioden mellem oktober 2011 og juli 2012 ...