Ved Hundsbæk Plantages 125 års jubilæum - Busk, Regnar (Fra Ribe Amt, 2021)
I anledning af Hundsbæk Plantages 125 års jubilæum den 14. september 2014 blev forhenværende borgmester i Vejen Kommune, Regnar Busk bedt om at holde jubilæumstalen på plantagens festplads. Regnar Busk valgte at se den lokale plantage i et større perspektiv, og det resulterede i en tale, som senere blev anbefalet til årbogsredaktionen.