Turistforeningen for Varde og Omegn 1927-1943 - Ploug, Mariann (Fra Ribe Amt, 2021)
Med udgangspunkt i Varde og Omegns Turistforenings Forhandlingsprotokol, der omfatter to bind – 1927-1943 og 1943-1962, skildres turistforeningens indsats for byen og oplandet ...