Fra havekarl til handelsgartner. En mikrohistorisk undersøgelse af professionaliseringen af dansk gartnerierhverv under industrialiseringen. - Bærentsen, Jesper (Fra Kvangård til Humlekule, 2018)
Intet resumé.