De tidligere haver og bevoksninger ved Esrum kloster og deres historier. Fortjente abbed Vilhelm sit 1900 tals tilnavn Danmarks Havehelgen? - Lange, Johan (Fra Kvangård til Humlekule, 2018)
Intet resumé.