Genskabelsen af Brede Alle i Fredensborg Slotshave. Lindetræerne, deres historie, genetik og opformering - Thomsen, Pernille; Rasmussen, Christine Waage; Hansen, Ole Kim (Fra Kvangård til Humlekule, 2018)
Intet resumé.