Forklarende tekst til Otto Sperlings planteliste - Hortus Christinaeus seu Catalogus Plantarum Quibus Serenissimi Principis Christiani IV Viridarium Hafnieuse - Christensen, Annie (Fra Kvangård til Humlekule, 2018)
Intet resumé.