Forum for Idræt

OBS!! Det Kgl. Bibliotek opdaterer hjemmesiden med ny server og submission-system. I perioden 18. juni-2.juli 2018 vil der derfor være lukket for indlevering af artikler mens indhold flyttes til ny server. Arbejde på det gamle system i den periode vil ikke blive ført med over i det nye system. indlevering af artikler skal derfor vente efter d. 2. juli. I tvivlstilfælde: Kontakt redaktionen direkte.

 

Tidsskriftet Forum for Idræt er en online publikation, der udgiver forskning, formidling og debat om idræt inden for det samfundsvidenskabelige og humanistiske fagområde. I menubjælken ovenfor finder du adgangen til aktuelle artikler og artikelarkivet.

Forum for Idræt er optaget på Den bibliometriske forskningsindikator som Niveau 1-tidsskrift. Artikler, der godkendes til publicering i tidsskriftets videnskabelige kategori optjener dermed BFI-point. Tidskriftet kan også følges på Twitter: @forumforidraet.


Tidsskriftets hjemmesidebillede

Foreningen bag tidsskriftet, Forum for Idræt, Historie og Samfund (FIHS), har eksisteret siden 1985. Indtil en navneændring i 2007 var foreningen kendt under navnet Dansk Idrætshistorisk Forening – Krop og Kultur.

FIHS har stået centralt i formidlingen af dansk historisk, samfundsvidenskabelig og humanistisk idrætsforskning i mere end 25 år. Foreningen samler forskere, studerende og alment interesserede omkring udforskningen af idrættens verden.