Det legende menneske - om livet som et rent gedemarked eller et guddommeligt cirkus - Engelbrecht, John (Forum for Idræt, 1987)
Ud fra forfatterens personlige oplevelser belyses legen som en del af 'det hele menneske' og som en central kulturfaktor i samfundet.