Idræt og bevægelse i folkeskolen – tid til et nyt perspektiv? - Grinderslev, Niels (Forum for Idræt, 2017)
Den danske folkeskole fik med skolereformen i 2014 en gave. En gave, som kan have stor betydning for elevernes læring, sundhed og trivsel. Og på samme tid en gave, som potentielt kan gøre en enorm forskel for fremtidige generationer af børn og unges lyst, mod og forudsætninger for livslang kropslig udfoldelse.