Åbningsceremonien ved OL i Sotji 2014 - Elsborg, Stanis (Forum for Idræt, 2017)
Mellem den 7.-23. februar og den 7.-16. marts 2014 blev henholdsvis de olympiske og paralympiske vinterlege afholdt ved den russiske by Sotji. Denne artikel ser nærmere på, hvilke politiske og nationale budskaber, der blev fremført i den pompøse åbningsceremoni ved OL i 2014 på det 40.000 sæders store olympiske stadion Fisht, samt hvorledes disse budskaber fortolkes.