Olympiske Lege - et forhindringsløb for kvinder - Trangbæk, Else (Forum for Idræt, 1988)
Artiklen belyser kvinders udfordringer og forhindringer ved at deltage i de olympiske lege fra år 1900 og opefter og diskutere blandt andet brug af kønstest; den såkaldte sex-chromantin test.