Kursusvirksomheden i Dansk Firmaidrætsforbund - Møller, Svend (Forum for Idræt, 1989)
Artiklen indeholder en beskrivelse både af Dansk Firmaidræts-forbunds historiske udvikling og af forbundets kursusvirksomhed.