Den frivillige, ulønnede leder - en undersøgelse af DIFs ledelseshistorie - Jørgensen, Per (Forum for Idræt, 1989)
Artiklen belyser ledelsesformerne i Danmarks Idræts-Forbund set ud fra forbundets årsskrifter helt tilbage fra 1898.