Fra folkeoplysning til foreningsforståelse - Om uddannelse i De Danske Gymnastik- og Ungdomsforeninger - Bergren, Finn; Ibsen, Bjarne; Jespersen, Ejgil (Forum for Idræt, 1989)
En analyse af De Danske Gymnastikforeningers udvikling særligt set i forhold til DDG's udbud af uddannelser og kurser og DDG's forhold til den danske højskoletradition.