Udviklingen i instruktør- og lederuddannelsen inden for DDSG&I - Ketelsen, Poul (Forum for Idræt, 1989)
Artiklen beskriver i et historisk perpsektiv fremkomsten af og udviklingen i foreningers ledelsesuddannelser i DDSG&I regi.