Vækkelsesprædikanten Kaptajn Jespersen mellem kald og videnskab - Bonde, Hans (Forum for Idræt, 1989)
En biografisk skildring af Kaptajn Jespersen, der var leder for af morgen-radiogymnastikken 1927-1952, og hans virke inden for sportens verden, herunder hans syn på sport i relation til religion og sundhed.